Tria la teva història…

No es podia dir que fos un home tocat pel do de la bellesa, però tenia el millor cul d’Europa. I avui en dia amb això ja n’hi hauria d’haver prou.

Un cul rodó, suau i alhora fort com un roure. Unes natges immaculades, que feien girar a qualsevol dona que es creués amb ell. Ben assegut sobre unes cames primes aquest cul creava a moltes una necessitat estranyament imperiosa de masegar-lo, encara que no es conegués de res al seu amo.

Ben aviat el noi es va adonar que podia treure rendiment d’aquell regal de la naturalesa.

En el darrer any el seu cul suau però fort de tan sols 21 anys havia ocupat nombroses pàgines de revistes de moda, havia sortit a anuncis de roba interior i fins i tot l’havien trucat en un parell d’ocasions des de Hollywood per fer de doble de cul de Brad Pitt i de George Clooney, doncs aquests, pobres, ja no són el que havien estat.

 Un dia d’abril va rebre una trucada d’un dels directors nord-americans del moment. En un parell de setmanes seria sota els focus impactants d’un plató dels MGM, un dels millors estudis de gravació de Los Àngeles (California). L.A. que li agradava dir a ell. Era una escena de llit i la feina semblava senzilla. Havia d’obrir els llençols ja rebregats després d’una nit de passió i, amb absoluta parsimònia i un caminar elegant, dirigir-se cap al bany. Una càmera damunt una grua el seguiria fent un travelling, i l’enfocaria durant tres segons. Tan sols tres segons, però suficient per fer felices milions de dones que veurien la pel·lícula. A molts homes també, no ens n’oblidem.

La sorpresa va ser majúscula quan va rebre la notícia que la Scarlett Johnanson, una dona que admirava, seria la companya de llit. Això pintava molt bé.

I ja el tenim damunt l’avió en direcció L.A, la ciutat somniada. Després de 16 hores i dos vols va aterrar a LAX, o com els californians anomenen l’Aeroport Internacional de Los Àngeles. Havia d’estar content, radiant, però notava alguna cosa no anava alhora. Havia volat en primera classe, tot pagat per la productora, però el viatge se li havia fet massa llarg. O potser eren els nervis del repte que tenia al davant…

Però en el moment clau, quan estava compartint nuesa amb una de les actrius més desitjades, tot es va començar a tòrcer. Va notar unes fiblades espantoses al començament de l’esquena, just damunt d’aquell cul tan admirat. No podia bellugar cap múscul del cos. El mal era terrible. Es va quedar paralitzat. El director estava esperant que el noi complís l’encàrrec, simple, que se li havia encomanat. Va respirar fort durant tres segons abans de decidir com sortir del llit davant aquell impediment físic.

Ara és el moment d’escollir com vols que continuï la història:

  1. Es tira a sobre la Scarlett i se li abraça, tot amagant que no es pot moure.
  2. De la vergonya que sent davant aquella bellesa i que no pot bellugar ni una cella, decideix fer-se el mort.
  3. Obre el llençol, i despullat i amb forma de quatre, marxa del plató corrent com pot i avergonyit.

Pots votar a través del Facebook, el Twitter o deixa un comentari.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *