L’estiu, el millor moment per cuidar-nos

Back of meditating woman relaxing in pose of lotus outdoors

Alguns teniu la sort de gaudir d’unes merescudes vacances, altres treballeu però el ritme laboral segurament és més suau de l’habitual. Sigui quina sigui la vostra situació, ara és el moment ideal per cuidar-vos i mimar el vostre cos.

És hora de descansar i carregar les piles!

Deixeu que els dies decideixin per vosaltres què cal fer. No és qüestió de voler aprofitar els pocs dies que teniu per complir la llarga llista de pendents i que això us generi encara més estrès.

Dormiu una mica més del compte, sense recança. Ningú us dirà res i el vostre cos ho agrairà. Si el vostre ritme vital és més lent, no és dolent, ans el contrari.

Abans de començar el dia i d’acabar-lo fes unes respiracions profundes. Connecta amb tu. Ara tens temps per escoltar-te i relaxar-te.

Llegeix, dedica’t temps a tu mateix, el temps que no has pogut destinar els darrers mesos. Però no t’oblidis de compartir aquests moments amb la gent que t’envolta!

Si ets esportista, pren-te aquest període també com la millor excusa per carregar les energies gastades durant l’any. Practica esport per gaudir-lo. Deixa per uns dies els durs entrenaments que fas durant la temporada. Si comparteixes les activitats esportives amb família o amics serà beneficiós, encara que el ritme sigui més baix. La felicitat que et generarà et servirà per tornar amb més ganes i forces.

I no descuidis l’alimentació. No cal que siguis tan estricte, per unes setmanes no passa res. Et pots permetre algun excés, que s’ha de disfrutar! No pateixis que si et passes, el teu cos és savi i et reclamarà que el tornis a cuidar.

Així que des d’Acupuntura i altres històries us desitgem un bon final de període estival!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *